Life Light LED
Keresés : led_06.png (2 269 bytes)
BELÉPÉS
Regisztráció
Elfelejtett jelszó


LED vezérlő, távirányító, jelerősítő, tápegység kínálatunk

"Nem pörög a villanyóra, 
ha a világítását a Vasiledre bízza!"

Bemutatkozás és küldetésünk

A VasiLed.hu üzemeltetője azaz a BTSOLAR 2008 Kft,. megalapításakor, az internetes kereskedelem magas szintű megvalósítását tűzte ki célként maga elé. Vásárlóinkat nemcsak minőségi termékekkel, hanem korrekt, sőt sokszor a létező legjobb áron szolgáljuk ki. Számunkra nagyon fontos a szolgáltatás minősége, ezért fektetünk nagy hangsúlyt a kapcsolattartásra, ügyfeleinkkel történő kommunikációra és információval való ellátására.

Reméljük, Ön is mihamarabb elégedett ügyfeleink közé fog tartozni! Célunk, hogy egyszerűen, gyorsan és professzionálisan vásárolhasson tőlünk.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére bármilyen kérdésével kapcsolatban elérhetőségeinken, de nyitvatartási időben bármikor be is nézhet hozzánk! Segítünk otthonának költséghatékony világítás technikai megtervezését,megvalósítását. Ígérjük nem fog csalódni!


 LED égő (Rövid leírás mit is jelent a led szó)

A LED izzó egy rendkívül elterjedt kifejezés a hétköznapi szóhasználatban, viszont fontos tisztázni, hogy a LED nem izzik, hanem világít. A LED égők rendkívül rugalmas termékek.Kaphatóak minden formában, méretben, színben és kiszerelésben.A hagyományos izzók LED-essel való kiváltása egyszerű és költségük nem több mint az aktuális izzók ára.Azt ajánljuk, hogy a régi égőket lépésről lépésre cserélje le, hogy lassan, de biztosan csökkenjen az energiafogyasztás otthonában.

 

A LED technológia legfőbb előnyei:

70-90 % energiamegtakarítás azonos fényerő mellett
30-50,000 óra élettartam => csere- és karbantartási költség megtakarítás
Minimális hőtermelés
Kedvező fényspektrum, nincs káros UV és IR sugárzás
Folyamatos fénykibocsájtás, teljesen villódzásmentes
Kiváló CRI (színhűség index)
A felhasználási igényeknek pontosan megfeleltethető, választható színhőmérséklet
Környezetbarát, nem tartalmaz higanyt vagy más szennyező anyagot